Tavolo enzo in VT Wonen “Verbouwen of verhuizen”

Tavolo enzo in het VT wonen nummer van april 2017! We hebben in december al ons tv debuut gehad 1 van onze tafels in het VT Wonen programma “Verbouwen of verhuizen”.  Stylist Frans Uyterlinde koos bij het Kabinet in Bunnik 1 van onze tafels uit. Het ging om onze beton look (Mattone scuro zoals wij hem chique noemen) tafel en het steigerbuizen onderstel Industriale . We klapten bijna uit elkaar van trots toen we dit hoorden. Zie hier compilatie van de uitzending Verbouwen of verhuizen  En nu zijn we verrast door een hele reportage naar aanleiding van deze uitzending. Wat een mooie keuken! En wat staat onze stoere beton look tafel hier goed in. We worden blij van deze foto’s. Zo hebben wij het ooit bedoeld. Tavol enzo in VT Wonen Nieuwsgierig geworden naar deze tafel? Hij staat o.a. bij het Kabinet in Bunnik (nu te zien met een zwart industrieel buizen onderstel, dat maakt de tafel nog stoerder) of bij Homecenter in Wolvega. Als je vragen hebt, kun je ons altijd bellen via 06 – 51587651 of info@tavoloenzo.nl . We kijken uit naar je telefoontje of mailtje!
Dit bericht is gepost in Media. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.