Waarom een mooi interieur nu belangrijker is dan ooit.

Door het Coronavirus zit je momenteel misschien vaker thuis dan je lief is en wordt je interieur nog belangrijker. Het is de tijd om eens kritisch naar je meubels te gaan kijken. Zit mijn bank nog wel zo lekker of kunnen die vlekken die ik nu in mijn houten tafel heb (en echt die heb je) echt niet meer? Opeens valt alles veel meer op en kun je je eraan gaan ergeren. Ik erger mij bijvoorbeeld ook opeens veel meer aan die troep die onze verbouwing met zich mee brengt dus ik snap je.

En wat is er nou leuker om te fantaseren over wat aanpassingen in je interieur? Je hoeft echt niet de deur uit om je te oriënteren. Alles is online te vinden. Denk hierbij aan Instagram of Pinterest. Wij hebben heel veel mensen die via Pinterest bij ons terecht komen. Of maak een leuke moodboard. Je krijgt er niet alleen meer energie van, maar denkt ook even niet aan dat rottige virus.

Al onze tafels zijn gewoon online te koop. Vind je dat nou spannend dan kun je altijd eerst een staal bestellen. Je krijgt dan binnen een paar werkdagen (zolang ik persoonlijk niet gestrekt lig van de Corona en de postbezorgers nog werken) een A4 staal opgestuurd. Een grote staal die heel goed laat zien hoe ons materiaal eruit ziet. Door de grootte van deze staal (ik haat zelf namelijk van die kleine staaltjes waar je net niks op ziet) kun je deze goed naast je andere meubels houden om te zien hoe het staat. En bedenk je dan dat onze tafels er in het echt nog mooier uitzien. Op onze site staat ook een filmpje wat je precies kan verwachten.

Plan een facetime gesprek of kom langs

En het enige dat je dan nog hoeft te doen als je enthousiast bent, is naar onze webshop te gaan en op die bestelknop te drukken. Binnen ca. 6 weken ontvang je een gloednieuwe tafel waar je heerlijk aan kunt eten (zonder tafelkleed! ) en die je kan gebruiken als werkplek. Een tafel zonder gedoe en vlekken want door die melamine toplaag veeg je alle rotzooi er zo weer vanaf.

Langskomen in onze concept store kan (vooralsnog) ook nog steeds. Je kunt hier afstand houden en ik heb vanmorgen weer gezien dat een bezoekje aan de supermarkt een stuk gevaarlijker is. Maar wat we ook kunnen doen is dat we een afspraak maken voor een Skype of Facetime gesprek en dan beantwoord ik al je vragen en laat ik je live de tafels zien. Dat mag overdag of in het weekend. ’s Avonds zou ik je persoonlijk niet aanraden, omdat je het in het donker toch minder goed ziet.

Dus wat ons betreft geen reden om in deze tijd geen nieuwe tafel te bestellen. Juist nu is een mooi interieur nog nooit zo belangrijk geweest!

Sterkte thuis!
Ps je mag mij ook bellen voor een leuk praatje als je eenzaam bent. Je loopt dan wel het risico dat ik je een tafel aansmeer, je kan niet alles hebben;).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.