Alles wat je wilt weten over onze tafels

Stel je eigen tafel samen!

Wij hebben in Italië een aantal structuren voor je uitgezocht die je kunt kiezen als tafelblad. Elk blad is kleurecht en heeft veelal ook een voelbare structuur. En het handige eraan is dat ze door de melamine toplaag onderhoudsvrij zijn. Al het vuil trekt er niet in en veeg je er heel gemakkelijk weer af. Heel gebruiksvriendelijk dus. 

Je kunt kiezen uit de volgende tafelbladen:

Mattone scuro : beton look
Bar legno : eiken look
Nero ruvido: mat zwarte eiken look
Visgraat blad
Fronda: scandinavisch hout lookAlle tafelbladen hebben een dikte van 3,6 cm. Echter een bredere rand van 4,8 mm is ook mogelijk. Ook is het mogelijk om een maatwerk tafel te bestellen. Vraag ons in dit geval naar de mogelijkheden.

Alle bladen kunnen gecombineerd worden met verschillende onderstellen. Denk hierbij aan:

U-forma: U onderstel (breedte koker 10 cm)
X-forma: X onderstel (breedte koker 10 cm )
N-forma: N onderstel (omkeerde U, soort losse poot, breedte koker 10 cm )
Zwarte buizen onderstel op handige wielen (buizen zijn 3,3 cm breed)
Spinpoot : deze zit in midden van tafel en is standaard bij ronde en vierkante tafels (breedte koker 15 x 5 cm bij ronde tafels). Maar dit onderstel kan ook bij rechthoekige tafels (dan is de koker 10 x 10 cm).

Alle onderstellen zijn standaard antraciet /zwart gepoedercoated. De meeste winkels doen er een soort olie overheen maar wij hebben bewust voor poedercoating gekozen. Dit zorgt namelijk voor een extra sterke beschermingslaag waardoor je minder snel krassen krijgt en je het onderstel gewoon kunt afnemen.

Alleen een blad bestellen kan natuurlijk ook. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Alle tafels worden ivm transport gedemonteerd geleverd. De meeste gaten voor het onderstel zijn voorgeboord dus montage is heel erg simpel en kost weinig tijd. Het enige dat je nodig hebt is een boor en gezond verstand. Zie je dit niet zitten dan is het ook mogelijk om voor montage te kiezen. Dan zet de transporteur de tafel voor je in elkaar, wel zo handig. Je vindt de montage als los product in onze webshop. 

Heb je meer informatie of hulp nodig dan kun je ons altijd bellen op
06 – 51587651 of mailen via info@tavoloenzo.nl .

Wil je onze bladen eerst bekijken? Bestel dan een staal of kom langs in onze concept store. We zijn elke dag (ook ‘s avonds en op zaterdag/zondag) open op afspraak. Adres concept store: Westerkerkweg 79 in Venhuizen. Een afspraak maken kan via tel. nr 06-51587651 of via info@tavoloenzo.nl