En ook nog in het VT wonen nummer van april 2017!

In december 2016 mochten we ons tv debuut maken in het VT Wonen programma ‘Verbouwen of verhuizen”. Althans 1 van onze tafels dan. Onze beton look (Mattone scuro met een chique woord) tafel met het buizenonderstel Industriale werd door stylist Frans Uyterlinde gekozen vanwege het handzame karakter van de tafel. Je schuift deze door de handige wielen namelijk zo opzij als het moet. En dat moest kunnen volgens Frans omdat het huis niet al te groot was en het gezin ook een aantal kinderen had die vele vriendjes meebrachten. En dan moest er plaats gemaakt worden. Het bankje kon zo onder de tafel geschoven worden en iedereen kon er weer langs in de kleine keuken.

Wil je weten hoe dat ging,  kijk dan hier de compilatie van deze uitzending.

En nu zijn we verrast door het tijdschrift van VT Wonen (april 2017) die een aantal pagina’s aan deze uitzending heeft gewijd. Een paar pagina’s he! Hoe leuk is dat? En wat een geweldige foto’s en sfeer. Zo willen we elke maand wel in dit tijdschrift staan (in het najaar van 2017 is het ons weer gelukt, dan komen we er weer in).

Nieuwsgierig geworden naar deze tafel? Hij staat o.a. bij het Kabinet in Bunnik (nu te zien met een zwart industrieel buizen onderstel, dat maakt de tafel nog stoerder) of bij Homecenter in Wolvega.

Als je vragen hebt, kun je ons altijd bellen via 06 – 51587651 of info@tavoloenzo.nl . We kijken uit naar je telefoontje of mailtje!