Wij produceren industriële tafels en bankjes met een melamine toplaag, kunststof dus. Gebruiksvriendelijke tafels die heel gemakkelijk schoon te houden zijn. Echt mooi materiaal, maar dat zal je wel zien als je een staal bij ons bestelt of langs komt in onze concept store. Het materiaal van onze tafels komt uit Milaan, de modestad van Italië. Dit zie je ook terug in onze trendy bladen die er heel echt uitzien door de levensechte kleuren en voelbare nerven. Onze meubels laten we in Nederland maken door vakmensen die dat beter kunnen dan wij zelf. Daarnaast verkopen we producten die heel goed bij onze producten passen zodat je een totaal plaatje krijgt. Denk hierbij aan stoelen en lampen, maar we hebben ook een leuk kastje staan.

Onze concept store is elke dag (ook ‘s avonds of op zaterdag/zondag) open op afspraak (geen probleem voor ons want we wonen namelijk achter de showroom). Kantoren en projectinrichters zijn ook bij ons aan het goede adres. Steeds vaker zie je onze zeer gebruiksvriendelijke tafels terug in spreekkamers, kantines of als bureau (je kan ook losse bladen bestellen).

De gezichten achter Tavolo enzo?

Ik ben Brenda Schaaper, moeder van een kind van 15 en eigenaresse van Tavolo enzo. Op mijn 45e heb ik het roer omgegooid, omdat ik mijn baan kwijt raakte bij de Telegraaf media groep (heel wat anders dus).  En ik belandde door twee oud klasgenootjes per ongeluk in de meubelbranche. Dat was de start van Tavolo enzo.

Ik houd van lachen, wijn drinken (die ik ook geregeld zonder probleem over mijn eigen tafel heen mieter, leve de melamine bladen), gezelligheid en verhalen schrijven. Ik schrijf een blog, Moeder enzo, waarin ik mijn leven met een kind dat anders is vrij eerlijk beschrijf. Inmiddels volgenen best veel mensen mijn blog (je kunt stellen dat het een klein beetje uit de hand gelopen is) en een aantal van hen hebben ook inmiddels onze tafels gekocht. Hoe leuk is dat? Ik schrijf het gewoon op zoals het is dus waarschijnlijk zal je ook veel herkenning in mijn verhalen vinden. Super leuk als je ons gaat volgen.

Het vertellen van verhalen is mijn passie en dat doe ik niet alleen via mijn blog maar ik mag ook geregeld aanschuiven in het tv programma Koffietijd om mee te praten over diverse onderwerpen. 

       

Mijn vriend Roger kun je ook aantreffen op zaterdag in onze concept store. Hij helpt mee als het druk is. Roger is de reden dat ik naar Venhuizen ben verhuisd met mijn kind en waarom jij misschien een klein eindje moet rijden als je naar onze concept store komt (maar hee het is Nederland en zover is het nou ook weer niet). Roger helpt mij met van alles en nog wat. Hij pakt ook samen met mijn bonus bonus dochter (die de baas is) met grote zorg al onze bladen in en denkt mee over alle technische vraagstukken. 

        

Dit is Devin, mijn kleurrijke kind van inmiddels 15. Vroeger (zoals op de foto) wilde Devin mij nog wel eens helpen met sjouwen, schroeven tellen en het monteren van stoelen en nam mijn kind de telefoon op als ik niet oplette. Devin komt uit China, zit op musical les en is heel theatraal. Helaas is Devin niet van plan om later de zaak over  te nemen , want mijn kind heeft wel iets beters te doen (zoals op z’n bed liggen). Devin was ook te zien in het tv programma Taarten van Abel en in de clip Shine van Douwe Bob, omdat hij het pak van Douwe Bob heeft gemaakt.

Devin dacht vroeger dat mensen in de rij staan voor onze tafels (trouwens, misschien denkt hij het nog steeds). Nu is dat een beetje overdreven, maar we leveren inmiddels niet alleen meer in Nederland, maar mogen ook klanten blij maken in België en Duitsland. Het is net echt ;).

Wat mag je van ons verwachten?

We helpen je graag verder met de keuze van je tafelblad en onderstel en zullen je zo eerlijk mogelijk hierin adviseren, omdat we niet van gebakken lucht houden. Er kan een hoop dus schroom niet om ons te bellen. Nog leuker (en je ziet meteen in het echt hoe mooi het is) is het als je langs komt in onze showroom. En natuurlijk  hopen we je dat je enthousiast wordt over onze tafels.  Want van elk product dat we verkopen, worden wij nog iedere dag heel erg blij!