Wij produceren industriële tafels en bankjes. En verkopen daarnaast producten die heel goed bij onze producten passen zodat je een totaal plaatje krijgt. Het materiaal van onze tafels komt uit Milaan, de modestad van Italië. Dit zie je ook terug in onze trendy bladen die er heel echt uitzien door de levensechte kleuren en voelbare nerven. Onze meubels laten we in Nederland maken door vakmensen die dat beter kunnen dan wij zelf (maar dat kan al gauw ).  Deze meubels kun je kopen bij ons en een aantal winkels in Nederland.  Kantoren en projectinrichters zijn ook bij ons aan het goede adres. Steeds vaker zie je onze zeer gebruiksvriendelijke tafels terug in spreekkamers, kantines of als bureau (je kan ook losse bladen bestellen).

Wie werkt er voor Tavolo enzo?

Ik ben Brenda Schaaper, moeder van een zoon van 11 en eigenaresse van Tavolo enzo. Op mijn 45e heb ik het roer omgegooid, omdat ik mijn baan kwijt raakte bij de Telegraaf media groep (heel wat anders dus).  En ik belandde door twee oud klasgenootjes per ongeluk in de meubelbranche. Dat was de start van Tavolo enzo.

Ik houd van lachen, wijn drinken (die ik ook geregeld zonder probleem over mijn eigen tafel heen mieter, leve de melamine bladen), gezelligheid en verhalen schrijven. Ik schrijf een blog, Moeder enzo, waarin ik mijn leven vrij openhartig beschrijf. En dat vind ik super leuk om te doen. Inmiddels volgen best veel mensen dit blog (je kunt stellen dat het een klein beetje uit de hand gelopen is) en een aantal van hen hebben ook inmiddels mijn tafels gekocht. Hoe leuk is dat?

Ik schrijf het gewoon op zoals het is dus waarschijnlijk zul je ook veel herkenning in mijn verhalen vinden. Super leuk als je ons gaat volgen. Het vertellen van verhalen is mijn passie en dat doe ik niet alleen via mijn blog maar ik mag ook maandelijks aanschuiven in het tv programma Koffietijd om mee te praten over diverse onderwerpen. Ontzettend leuk om te doen want iedereen is super aardig bij Koffietijd en ik leer er ook nog eens heel veel van. Daarnaast schrijf ik voor ook voor bedrijven en denk ik met hen mee over content.

      

 

 

       

Dit is Yens, mijn zoon van 11. Officieel werkt hij niet bij ons natuurlijk maar hij helpt mij wel geregeld met het sjouwen van onderstellen , schroeven tellen, stoelen in elkaar zetten en hij neemt de telefoon op als ik niet oplet. Yens komt uit China , zit op musical les en is heel theatraal (dan weet je dat je niet echt Harry Potter aan de lijn hebt ). Helaas is hij niet van plan om later de zaak over  te nemen , want hij  wordt later modeontwerper en gaat al mijn jurken ontwerpen. Ik noem hem altijd gekscherend de stylist van het Westen. Binnenkort is hij te zien in Taarten van Abel en ik ben ontzettend trots op hem.

Yens denkt dat mensen in de rij staan voor onze tafels (in de rij staan is een beetje overdreven maar het gaat wel goed) en als je niet oplet, dan smeert hij je zonder probleem een tafel van zijn moeder aan.

 

Dit is Jennifer. Ze werkt geregeld als styliste voor ons en is een leuke enthousiaste dame die een enorm gevoel voor styling heeft. En dat zie je terug in haar schitterende huis dat wij onlangs nog gebruikt hebben voor een fotoshoot van een bekend woonblad. Als je haar Instagram account bezoekt, zal je begrijpen wat ik bedoel. Dat ze soms nog aan zichzelf twijfelt , vind ik dan ook onbegrijpelijk. Jennifer is een veelzijdige tante , ze is moeder van een pittige kleuter, ze geeft af en toe les op school en geeft stylingadvies aan bedrijven en consumenten. Ooit was ze operatie- assistente (zo handig, als ik dus een schroef in mijn eigen vinger boor dan weet zij er raad mee) maar ze is haar hart achterna gegaan en is nu de trotse eigenaresse van Stijlstudio 4.

Wat mag je van ons verwachten?

We helpen je graag verder met de keuze van je tafelblad en onderstel en zullen je zo eerlijk mogelijk hierin adviseren, omdat we niet van gebakken lucht houden. Er kan een hoop dus schroom niet om ons te bellen. Nog leuker (en verstandiger omdat je dan pas echt ziet hoe mooi het is) is het als je langs komt in onze showroom. De stylist van het Westen schenkt graag een bakkie voor je in. En natuurlijk  hopen we je dat je enthousiast wordt over onze tafels.  Want van elk product dat we verkopen , worden wij nog iedere dag heel erg blij!