CONTACT

Je kunt onze producten bestellen via onze webshop. Mocht de combinatie die je leuk vindt nog niet in deze shop te vinden zijn (kan kloppen want we hebben nog niet alles gefotografeerd), wil je maatwerk of heb je andere vragen? Laat het ons dan even weten via ons  contactformulier .

Als je onze meubels in het echt wilt zien, kom dan naar onze conceptstore:

Adres: Westerkerkweg 79 in Venhuizen. Klik hier voor de actuele openingstijden. 

 

Meest gestelde vragen

Wat is melamine?

Melamine is een harde kunststof toplaag die er voor zorgt dat onze tafelbladen krasbestendig en gebruiksvriendelijk zijn.Al het vuil veeg je er zo weer vanaf. 

Wat zijn de levertijden?

De levertijd is gemiddeld 6 weken vanaf je besteldatum. Ca. een week voor levering ontvang je een telefoontje van onze transporteur om een bezorgafspraak met je te maken. 

Hoe gaat de bezorging?

Zodra het product dat je bij ons besteld heb klaar is, gaan we uitleveren. Onze transporteur Gebroeders Pothuizen komt de spullen bij je afleveren. Wees gerust ze nemen eerst contact met je op om een leverdatum met je afstemmen. Alles gaat in overleg. Ze leveren ma. t/m. vrijdag en houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen . Je hoeft niet de hele dag thuis te blijven. De avond voor levering wordt duidelijk hoe hun schema er voor de volgende dag uitziet en kunnen ze aangeven wanneer ze ongeveer komen (tijdvak van 3 uur). Ze bellen altijd een half uur van tevoren. Het kan voorkomen dat ze iets eerder komen. Houd hier rekening mee. Maar ook dan bellen ze je eerst.

Worden de meubels gemonteerd geleverd?

Al onze producten worden gedemonteerd geleverd. Dat doen we, om onze meubels te beschermen tegen eventuele transportschade. Dat wil zeggen dat het blad en het onderstel nog niet aan elkaar bevestigd zijn. Maar montage is super makkelijk omdat de meeste gaten voorgeboord zijn en je dus precies kunt zien waar het onderstel op het blad bevestigd moet worden. De gemiddelde montagetijd is 15 minuten. Houd een inbus sleutel 6, (voor bankjes inbus 4) bij de hand of een accuboor en een kleed om het blad op te leggen. De rest wijst zich vanzelf. Op ons Youtube kanaal laten we zien hoe eenvoudig het is. Zie je het nou echt niet zitten dan is het tegen een meerprijs (35 euro) mogelijk om de tafel ter plekke te laten monteren naar de mogelijkheden. Vraag ons bij de bestelling naar de mogelijkheden.

Hoeveel garantie zit er op de meubels?

Tavolo enzo hanteert een garantietermijn van twee jaar, tenzij expliciet in het aanbod anders is vermeld of de garantietermijn gezien de aard van het product onredelijk is.

 • In het geval van refurbished producten hanteren wij een garantietermijn van 12 maanden, tenzij expliciet anders is overeengekomen.
 • De garantie geldt niet, indien het gebrek te wijten is aan:
 1. onoplettendheid van de consument of opdrachtgever;
 2. oneigenlijk gebruik van het product;
 3. gebruiksschade;
 4. opzettelijke beschadiging; of
 5. nagelaten verzorging van het product.

Onze producten zijn alleen voor gebruik binnen en kunnen niet in vochtige ruimtes staan. Ook mogen onze producten niet aan zeer wisselende temperatuurschommelingen bloot gesteld worden. Zie ook artikel 16 van onze algemene voorwaarden.

 

Kan ik van te voren de meubels bekijken?

Ja dat kan! Je kunt bij ons langskomen in onze concept store.
We gaan open op afspraak en dit kan iedere dag (ook ‘s avonds en op zaterdag/zondag). Adres Westerkerkweg 79 in Venhuizen (tussen Hoorn en Enkhuizen). Neem contact met ons op via de mail info@tavoloenzo.nl of via 06-51587651.

Hoe moet ik het product schoonmaken?

Je kan de tafel schoonmaken met water en sop. Bij bladen met nerven is het handig dat je het blad nog een keer na poetst met alleen water, omdat het sop in de nerven kan gaan zitten. Heel simpel dus. Let op : gebruik geen professionele schoonmaakmiddelen. Die zijn namelijk te agressief en daar kan de melamine toplaag niet tegen. 

Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kan ons op verschillende manieren bereiken:
* bellen 06-51587651
* mailen info@tavoloenzo.nl
* het contactformulier invullen 
* langskomen in onze concept store, zie hier ons adres & onze actuele openingstijden

Contact

  Je naam *

  Je e-mail *

  Je tel.nr. *

  Je bericht