Wat is melamine?

Melamine is een mooi woord voor kunststof. Het is een harde kunststof laag die op onze tafelbladen zit en die ervoor zorgt dat het blad krasbestendig en gebruiksvriendelijk is. Al het vuil veeg je er namelijk zo weer vanaf. Daarom zijn onze tafels ook heel erg kindvriendelijk.

Wat zijn de levertijden?

De gemiddelde levertijd van onze industriële meubels is 6 weken. Soms iets korter (als iets op voorraad is) en soms iets langer (bijv. in zomervakantie tijdens de bouwvak of tijdens de kerstperiode). I.v.m. Corona kan het zijn dat onze levertijden iets oplopen. Het materiaal komt namelijk uit Italië. Je mag ons altijd even bellen als je vragen hierover hebt. Tel. 06-51587651.

Worden de meubels gemonteerd geleverd?

Al onze producten worden gedemonteerd geleverd. Dat doen we om onze meubels te beschermen tegen eventuele transportschade. Dat wil zeggen dat het blad en het onderstel nog niet bevestigd zijn. Maar montage is super makkelijk omdat de gaten voorgeboord zijn en je dus precies kunt zien waar het onderstel op het blad bevestigd moet worden. De gemiddelde montagetijd is 15 minuten. Houd een inbus sleutel 6, (voor bankjes inbus 4) bij de hand of een accuboor en een kleed om het blad op te leggen. De rest wijst zich vanzelf. Op onze Youtube kanaal hebben we dit montagefilmpje geplaatst om te laten zien hoe eenvoudig het is. Zie je het nou echt niet zitten dan is het vanaf heden ook mogelijk om tegen een meerprijs de tafel ter plekke te laten monteren. Vraag ons bij levering naar de mogelijkheden.

Hoe werkt de bezorging? Moet ik de hele dag thuis blijven?

Zodra het product dat je bij ons besteld heb klaar is, gaan we uitleveren. Onze transporteur Gebroeders Pothuizen komt de spullen bij je afleveren. Wees gerust ze nemen eerst contact met je op om een leverdatum met je af te stemmen. Alles gaat in overleg. Ze leveren ma. t/m. vrijdag en houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen . Je hoeft niet de hele dag thuis te blijven. De avond voor levering wordt duidelijk hoe hun schema er voor de volgende dag uitziet en kunnen ze aangeven wanneer ze ongeveer komen (tijdvak van 3 uur). In principe bellen ze ook nog een half uur van tevoren. Het kan voorkomen dat ze iets eerder komen. Houd hier rekening mee.  

Hoe moet ik mijn tafel schoonmaken?
Je kan de tafel schoonmaken met water en sop. Bij bladen met nerven is het handig dat je het blad nog een keer na poetst met alleen water, omdat het sop in de nerven kan gaan zitten. Heel simpel dus. Let op : gebruik geen professionele schoonmaakmiddelen. Die zijn namelijk te agressief en daar kan de melamine toplaag niet tegen.

Kan ik van tevoren de meubels bekijken?
Ja dat kan! Je kunt bij ons langskomen in onze concept store.
Openingstijden: iedere zaterdag van 11: 30 – 17:00 uur,
Adres: Westerkerkweg 79 in Venhuizen (tussen Hoorn en Enkhuizen).

Klik hier voor onze  actuele openingstijden. Een bezoek op afspraak is ook mogelijk en voor ons geen probleem, omdat we achter de conceptstore wonen. Neem contact met ons op via de mail info@tavoloenzo.nl of via
06-51587651.