We verkopen tegenwoordig ook stoelen die bij onze tafels passen. We zijn deze leverancier tegengekomen op een beurs en het was liefde op het eerste gezicht. Althans mbt de stoelen dan he. Ze hebben een hippe uitstraling en passen hierdoor heel goed bij de tafels die wij verkopen. De stoelen verkopen we niet via de webshop maar alleen in de concept store

De design stoelen zijn van kunststof dus gemakkelijk in onderhoud. En ze zitten heerlijk! Eigenlijk konden we het eerst zelf ook niet geloven totdat we gingen zitten . En bleven zitten.

kuip stoel Roger: Deze zeer populaire zitkuip is lekker ruim, zonder té breed te zijn. Hij zit echt heerlijk en is leverbaar in wit en zwart . De kuip is afwasbaar en is verkrijgbaar met verschillende onderstellen:

 

 

 

 

Stoel Yens: Met afwasbare kuip en verkrijgbaar in wit, zwart en grijs (muis grijs) met verschillende onderstellen

  

 

 

Stoel Brenda , stof velvet (fluweel), kleuren: okergeel, groen of inkt 

 

Barkruk Yens: Met afwasbare kuip (nu weet je het wel he 😉 ) en beuken houten frame. Verkrijgbaar in wit en zwart. Stoelhoogte 68 cm

 

Barkruk Tony: Is verstelbaar qua hoogte door draaimechanisme (minimale hoogte 68 cm, maximale hoogte 76 cm) en verkrijgbaar in wit en zwart. De poot is van beuken hout.