Concept store

Je kunt onze producten nu ook bestellen via onze webshop. Mocht de combinatie die je leuk vindt nog niet in deze shop te vinden zijn (kan kloppen want we hebben nog niet alles gefotografeerd) of wil je maatwerk laat het ons dan even weten via ons  contactformulier .

Als je onze meubels in het echt wilt zien, kom dan naar onze conceptstore:

Adres: Westerkerkweg 79 in Venhuizen (tussen Hoorn en Enhuizen).

Iedere zaterdag open van 11:30  -17:00 uur, voor 11:30 uur op afspraak.

Als je langskomt gaan we ervan uit dat je klachtenvrij bent. Het is hier mogelijk om afstand te houden en alles wordt diverse malen per dag schoongemaakt. Maar het is ook mogelijk om video te bellen. Langskomen en videobellen kan momenteel elke dag. Maar dan op afspraak.

Je mag ons in dit geval bellen via 06 – 51587651 of mailen via info@tavoloenzo.nl als je op een andere dag wilt langskomen. Dat is voor ons geen probleem, omdat we achter de showroom wonen 

Doe waar jij je het beste bij voelt momenteel. Dat is het beste.  

 

Liever eerst een staal ontvangen? 

Als je liever vanuit je stoel wilt ervaren hoe mooi en echt onze bladen eruit zien of je wilt de kleur even vergelijken met de rest van je interieur dan kunnen we ook een staal naar je opsturen. Deze zijn te koop in de webshop. Je krijgt het bedrag weer van ons terug als je een product bij ons koopt. 

In dit filmpje zie je alles wat je moet weten als je een staal bij ons bestelt.