Concept store

Je kunt onze producten nu ook bestellen via onze webshop. Mocht de combinatie die je leuk vindt nog niet in deze shop te vinden zijn (kan kloppen want we hebben nog niet alles gefotografeerd) of wil je maatwerk laat het ons dan even weten via ons  contactformulier .

Als je onze meubels in het echt wilt zien, kom dan naar onze concept store:

Adres: Westerkerkweg 79 in Venhuizen (tussen Hoorn en Enhuizen).

Wij gaan open op afspraak en het mooie is dat dit elke dag kan. Dus ook ‘s avonds of op zaterdag of zondag. Voor ons geen probleem, want we wonen achter de concept store. En met een afspraak nemen we de tijd voor je en zijn we alleen met jouw woonwensen bezig. En dat is niet alleen fijn , maar ook veilig in deze tijd.

Als je langskomt gaan we ervan uit dat je klachtenvrij bent. Het is hier mogelijk om afstand te houden. Maar het is ook mogelijk om video te bellen.

Je kunt ons bellen op 06 – 51587651 of mailen via info@tavoloenzo.nl als je wilt langskomen. 

Doe waar jij je het beste bij voelt momenteel. Dat is het beste.  

 

Liever eerst een staal ontvangen? 

Als je liever vanuit je stoel wilt ervaren hoe mooi en echt onze bladen eruit zien of je wilt de kleur even vergelijken met de rest van je interieur dan kunnen we ook een staal naar je opsturen. Deze zijn te koop in de webshop. Je krijgt het bedrag weer van ons terug als je een product bij ons koopt. 

In dit filmpje zie je alles wat je moet weten als je een staal bij ons bestelt.